FRITUUR DE KERN

FRITUUR DE KERN Frituur De Kern

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur De Kern. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 23:03 Frieten waren te hard gebakken/ dubbel gebakken en koud. Verkeerde bestelling gekregen, saus volledig uitgelopen in de zak en hamburgers waren ook hard en droog. Chickenfingers besteld en tenders in de plaats gekregen. Zo goed als alles viel tegen
18 sep 2022 om 20:12 Lekker eten, altijd snel geleverd en heel vriendelijke bezorgers een absolute aanrader..
15 sep 2022 om 4:03 3 dubbele burgers besteld+ frieten, 2 gekregen en frieten. beetje lang gewacht, maar 6€ voor een burger die niet geleverd is? hmm.
11 sep 2022 om 20:33 Na ongeveer 70 minute kreeg ik mijn bestelling aan, en toen ik alles open deed bleek dat er van meer als de heft dat ik besteld had vervangen was door iets wat ik niet had besteld. Schandalig. 3,20 euro voor een klein kippenvleugeltje. Veels te duur.
10 sep 2022 om 20:52 goed op tijd, nog warm enkel had ik een boulet special en het was een gewone boulet...
10 sep 2022 om 17:34 Overheerlijk zoals altijd!! Lekkere frieten en snacks!
9 sep 2022 om 6:52 Livraison OK reps comme toujours bien servie et bon
8 sep 2022 om 22:57 Lekkere frietjes, prijs kwaliteit! Bij elke bestelling steeds tevreden. Vriendelijk personeel, snelle levering. Kortom vaste klant! Aanrader!
8 sep 2022 om 18:30 Snelle levering, klantvriendelijk 10 op 10 Bezorger super vriendelijk! Top service
5 sep 2022 om 18:33 Duur voor het gene het is. BV 1euro voor een potje saus waar bijna niets inzit. Bij andere frituren heb je daar een groot potje voor. Ook geen pickles te verkrijgen denk niet dat ik er nog bestel.
3 sep 2022 om 17:46 Snelle levering, lekker eten en sympathieke mensen. Topper
1 sep 2022 om 19:15 Ruim op tijd bezorgd Zeer aangename bezorger Eten was super heerlijk we hebben ervan genoten Toppie